Save the date: op donderdag 5 november om 10 uur opent de grootste H&M flagshipstore in Den Haag. De winkel is gevestigd in het monumentale Maison de Bonneterie-pand aan de Gravenstraat.

Volgens de keten zelf is de nieuwe winkel een van de mooiste vestigingen wereldwijd. “Een flagship winkel openen van internationale allure is een droom die uitkomt. H&M heeft het monumentale pand omarmd en met respect voor de historische elementen voorzien van het allernieuwste en meest luxueuze interieur,”vertelt Susan Krau, manager van H&M Nederland.

De flagshipstore heeft een winkeloppervlakte van bijna 4.000 vierkante meter, verdeeld over 6 verdiepingen. Alle collecties van H&M zullen verkrijgbaar zijn. “Elke verdieping heeft een eigen design dat past bij de collectie die daar verkocht wordt, waardoor we onze klanten een totaal nieuwe shopervaring kunnen bieden,” aldus Krau.

De eerste 100 klanten krijgen op de openingsdag een goodiebag en de eerste 250 klanten krijgen een giftcard cadeau, variërend van 5 tot 250 euro. Ook kunnen klanten terecht op de beauty-afdeling voor make-up advies.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN