Hallhuber opent eerste Nederlandse winkel

Het Duitse modebedrijf Hallhuber heeft zijn eerste Nederlandse winkel geopend. Voor de opening van de nieuwe winkel in Eindhoven werd het merk in Nederland alleen verkocht in een winkel in de Designer Outlet Roermond en online.

De nieuwe Hallhuber winkel beslaat een oppervlakte van 220 vierkante meter, waar klanten terecht kunnen voor kleding en accessoires van het damesmerk. De opening past binnen de strategie van Hallhuber om verder uit te breiden in het buitenland, meldt Textilwirtschaft.

“We geloven dat ons merk een internationaal merk is dat in Nederland aan zal slaan zodra consumenten de kans krijgen er kennis mee te maken,” stelt Laura Katrin Wagner, verantwoordelijk voor de PR-afdeling van Hallhuber. “Een nieuwe markt betreden moet altijd voorzichtig gebeuren om succesvol te zijn. Nederland bevindt zich op dit moment nog in de testfase. We zullen in de lente van 2016 ook een winkel in Den Haag openen en enkele shop-in-shops. Van daaruit zullen we de markt analyseren en hierop inspelen,” laat Wagner schriftelijk weten.

Hallhuber werd in 1977 opgericht en heeft inmiddels 278 verkooppunten in onder andere Noorwegen, Oostenrijk en België. Het merk hoopt in het komende jaar 60 nieuwe verkooppunten aan zijn bestand toe te kunnen voegen.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN