• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • HB Capital neemt winkelcentrum Brusselse Poort onder handen

HB Capital neemt winkelcentrum Brusselse Poort onder handen

Door Tessa Guntlisbergen

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

HB Capital, de investeringsmaatschappij van de familie Blokker, gaat winkelcentrum Brusselse Poort in Maastricht voorzien van een metamorfose. Zo worden bestaande panden gemoderniseerd, en zullen er nieuwe winkelruimten worden toegevoegd. Dat meldt HB Capital dinsdag in een persbericht.

HB Capital startte vandaag met de voorbereidende activiteiten voor de renovatie en uitbreiding van Brusselse Poort, dat in 1968 werd gebouwd.

Het doel van de vernieuwing is om te voldoen aan de behoefte van huidige retailers in het winkelcentrum, die volgens HB Capital uitbreiding wensen. “Met deze grootschalige renovatie spelen we in op deze behoefte en maken we van deze plek een eigentijdse en levendige ontmoetingsplek waar mensen graag komen,” verklaart managing director Richard Dallinga. De bedoeling is om alle winkels te renoveren, met het oog op modernisering en het vergroten van de aantrekkelijkheid. Daarnaast worden twintig winkelruimten, inclusief terrassen, aan het aanbod toegevoegd en zal het centrum worden voorzien van een nieuwe parkeergarage.

De verbouwing zal plaatsvinden in verschillende fases, zodat de winkels open en bereikbaar kunnen blijven. Het vernieuwde winkelcentrum wordt naar verwachting in 2021 opgeleverd.

Beeld: HB Capital

brusselse poort
hb capital
Winkelcentrum