• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Hema opent outlets in V&D panden

Hema opent outlets in V&D panden

Door Wendela van den Broek

bezig met laden...

Scroll down to read more

Hema rolt zijn ouletformule verder uit. De winkelketen gaat in een aantal voormalige V&D panden tijdelijke outletwinkels openen. Dat meldt RetailNews.

Het betreft voormalige warenhuizen van V&D in Roermond, Ede, Deventer, Apeldoorn en Purmerend, aldus een woordvoerder van de keten. Er worden ook vestigingen geopend in panden die niet van V&D zijn geweest. “Hema kiest voor tijdelijke winkelpanden met een centrale ligging in een winkel- of stadscentrum,” meldt de woordvoerder.

De outletformule van Hema, Hemarkt genaamd, zal in de komende maanden op verschillende locaties geopend worden, hoewel nog niet alle locaties bekend zijn. De eerste Hemarkt werd vorig jaar in Den Haag gelanceerd. Consumenten kunnen hier allerlei afgeprijsde producten kopen, zoals speelgoed, servies en kleding.

Op 31 mei opent de vestiging in Ede tijdelijk zijn deuren, gevolgd door de opening in Apeldoorn op 8 juni. Volgens de overeenkomst tussen Hema en de eigenaar van het pand in Ede kan het contract maandelijks worden verlengd, terwijl de eigenaar zoekt naar een permanente oplossing. Hierover zou deze al in gesprek zijn met andere partijen.

HEMA
V&D