• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Hema opent vestiging op vliegveld London Stansted

Hema opent vestiging op vliegveld London Stansted

Retail

Door Anne Buis

24 nov. 2015

Hema markeert de volgende fase in de expansie: het warenhuis heeft de eerste winkel op een buitenlandse luchthaven geopend, en wel achter de douane. De winkel opent op London Stansted Airport, en heeft een assortiment dat speciaal is afgestemd op de last minute needs van de passagiers. In de winkel op het Londense vliegveld biedt het assortiment een selectie van baby-items, huishoudartikelen, beauty en reisaccessoires.

Met de winkel op London Stansted Airport zet Hema een nieuwe stap in het expansietraject. Volgens het warenhuis is London Stansted Airport ‘een ideale locatie om nog meer Engelse klanten aan zich te binden’. Hema laat weten dat de opening van deze vestiging een stap dichterbij de grens van 700 winkels in 7 landen is.

CEO Tjeerd Jegen laat in een reactie weten: "De vertrekhal van London Stansted Airport ondergaat een geweldig grote transformatie en wij zijn enthousiast om een van de toonaangevende merken te mogen zijn, die van deze luchthaven een echte shopping bestemming gaan maken. Onze winkel is samengesteld met de reiziger in het achterhoofd en kent daarom een specifieke collectie die is gericht op deze speciale markt. Onze filosofie is om het leven makkelijker en leuker te maken, en waar beter om dit te doen dan een drukke internationale luchthaven."

Beeld: Facebook Hema