Hudson’s Bay en Saks Off 5th naar Maastricht en Rotterdam

Hudson’s Bay Company heeft huurovereenkomsten getekend voor drie nieuwe vestigingen in Nederland. Het Canadese warenhuisbedrijf opent twee nieuwe Hudson’s Bay-warenhuizen in Maastricht en Rotterdam en een filiaal van outletformule Saks Off 5th, ook in Rotterdam. Dat heeft de retailer bekendgemaakt.

In Maastricht heeft het bedrijf een huurcontract getekend voor het voormalige V&D-pand aan de Grote Straat. Na de renovatie telt de nieuwe winkel een oppervlak van zo’n 13.500 vierkante meter. De retailer verwacht hier niet alleen Nederlandse, maar ook veel Belgische en Duitse bezoekers te trekken.

De winkels van Hudson’s Bay en Saks Off 5th in Rotterdam worden beiden gevestigd in een 24.000 vierkante meter groot pand, waar voorheen eveneens V&D zat. Het vijf verdiepingen tellende gebouw bevindt zich aan het Beursplein, vlakbij de Koopgoot.

Hudson’s Bay begint woensdag 1 februari met de verbouwingen van de drie panden. Met deze aankondiging heeft het warenhuisconcern al de komst van zestien vestigingen in Nederland bevestigd. Het gaat om veertien Hudson’s Bay-winkels en twee vestigingen van outletformule Saks Off 5th, waarvan er ook een wordt gevestigd in de Kalvertoren in Amsterdam. Eerder gaf het bedrijf aan in totaal twintig warenhuizen te willen openen in Nederland, hiervan worden de eerste vestigingen op zijn vroegst in september van dit jaar geopend.

Wilt u weten in welke steden Hudson's Bay en Saks off 5th zich vestigen? Bekijk het op de kaart.

Beeld: Hudson’s Bay

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN