Hunkemöller breidt collectie huidskleurige lingerie uit

Hunkemöller voegt zeven nieuwe tinten toe aan zijn collectie huidskleurige beha’s en onderbroeken. Dit deelt het lingeriebedrijf middels een persbericht. Naar eigen zeggen wil Hunkemöller er op deze manier voor zorgen dat iedere vrouw bij het merk een huidskleurige beha kan aanschaffen.

De nieuwe tinten zijn verkrijgbaar in het model Angie, een beha die ook strapless gedragen kan worden. Bij iedere kleur beha is een bijpassende onderbroek of string beschikbaar.

Retail-onderzoeksbureau Edited onderzocht in 2018 de belangrijkste trends op lingeriegebied. Een van belangrijkste verschuivingen die het bedrijf opmerkte was dat de consument verlangt naar diversiteit en het minder behoefte heeft aan ‘flirterige’ lingerie. Aanbieders zouden zich daarom moeten focussen op het aanbieden van nude ondergoed in verschillende nudetinten voor alle - diverse - huidskleuren. Vorig jaar was er een stijging van 52 procent in huidskleurtinten in vergelijking met 2016.

De huidskleurige Hunkemöller-beha’s zijn verkrijgbaar in de cupmaat A tot en met G, de onderbroeken van maat XS tot en met XL. De prijzen variëren van 7,99 euro voor een onderbroek tot 27,99 euro voor een beha.

 

beeld: Hunkemöller

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN