• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Hutspot opent winkel in Magna Plaza Amsterdam

Hutspot opent winkel in Magna Plaza Amsterdam

Door FashionUnited

bezig met laden...

Retail

Hutspot opent een nieuwe vestiging in het winkelcentrum Magna Plaza in Amsterdam. Dit wordt de zesde winkel van het Amsterdamse winkelconcept. In het persbericht liet Hutspot weten dat ze midden juni haar deuren opent op de onderste verdieping van het pand. Dit jaar staan er nog twee andere winkelopeningen van het merk op de planning.

De nieuwe winkelruimte heeft een oppervlakte van 700 vierkante meter. Er zullen meer dan 100 kleding- en lifestylemerken verkrijgbaar zijn, onder andere: Filippa K, Ivy & Oak en House Doctor. Ook biedt Hutspot haar eigen kleding- en interieur-collecties aan, zo is te lezen in het persbericht. De eigen mannen- en vrouwen kledinglijn, met de essentiële basics en hun eigen interieur samenwerkingen zoals de iconische Stigerwood vis-collectie van kunstaan Martijn Smulder, worden ook in de winkel aangeboden.

De initiatiefnemers van Hutspot vinden het belangrijk dat jonge lokale designers met hun creativiteit een bijdrage aan de esthetiek en sfeer van de winkel kunnen leveren. In het persbericht schrijven zij dat dit ook bij hun nieuwe winkel het geval zal zijn. Zo komen er drie art walls en illustrator Sandy van Helden zal een twaalf meter lange wand versieren met haar tekenkunst. Tevens zullen er ook roulerende expositie-plekken zijn om het werk van jonge kunstenaars tentoon te stellen.

Hutspot heeft nog een winkelopening op planning staan in Breda, de tweede locatie wordt later dit jaar bekend gemaakt. Het Amsterdamse winkelconcept heeft onder andere nog winkels in Utrecht, Rotterdam en Eindhoven. Hutspot startte als een kleine pop-up store op de Utrechtsestraat in Amsterdam, hun eerste officiële winkel opende in december 2012.

Tekst loopt verder onder de foto’s.

Magna Plaza opende onlangs The Food Department op de bovenste verdieping waar het publiek terecht kan bij kleinere uitvoeringen van bekende hippe Amsterdamse horecazaken. Daarnaast is ook het retailaanbod ruimer geworden door komst van jonge en vernieuwende modemerken.

Geschreven door Kenza Benjekra

Beelden: via Hutspot

HUTSPOT
Magna Plaza
Scroll down to read more