• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Isabel Marant breidt uit in China

Isabel Marant breidt uit in China

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Het Franse modemerk Isabel Marant gaat een samenwerking aan met de ImagineX Group om uit te breiden in de regio China, Hongkong, Macau en Taiwan. De samenwerking geldt voor zowel de hoofdcollectie, als voor de meer betaalbare Isabel Marant Etoile lijn. Dat meldt het bedrijf in een persbericht.

Isabel Marant heeft al een aantal winkels in Azië, waaronder een in Beijing, een in Shanghai en twee in Hongkong. Het merk heeft echter grotere ambities voor het gebied en zal er de komende vijf jaar samen met ImagineX zo'n twaalf nieuwe boetieks openen.

De focus zal nog steeds op de grote steden Shanghai, Beijing en Hongkong liggen, en ook op Macau. In juli zal een derde filiaal worden geopend in Hongkong. Daarmee komt het totaal aantal mondiale monobrandwinkels van het merk op negentien.

ImagineX, de retail-, merkmanagement- en distributietak van de Lane Crawford Joyce Group, is in Hongkong gevestigd en heeft merken als Marc Jacobs, 3.1 Philip Lim en Paul Smith in zijn portfolio.

In Nederland is Isabel Marant onder andere verkrijgbaar bij boetieks als Buise in Amsterdam. De schoenen en de Etoile lijn zijn in de Bijenkorf te koop.

ImagineX
Isabel Marant