Isabel Marant opent winkel aan de P.C. Hooftstraat

Het Franse designerlabel Isabel Marant opent hun eerste Nederlandse winkel. Dat heeft Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield bevestigd. Vanaf begin volgend jaar zal het filiaal aan de P.C. Hooftstraat 114 opengaan.

De winkel zal zich vestigen in het pand waar McGregor jaren hun flasgshipstore huisde. De winkel beschikt over een vloeroppervlak van ongeveer tweehonderd vierkante meter, verdeeld over de begane grond en de kelder.

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield adviseerde Isabel Marant bij de huur van de winkel. City Real Estate heeft de verhuurder, een particuliere belegger, in deze transactie begeleid.

Het label Isabel Marant werd gelanceerd in 1990 onder de naam Twen, waarna het in 1994 werd omgedoopt tot Isabel Marant. Oorspronkelijk bestond de lijn voornamelijk uit bovenkleding voor vrouwen, maar is bij het grote publiek vooral bekend geworden om haar schoenen. In 2000 breidde Isabel Marant het label uit met de lijn ´Etoile´, een meer casual en beter betaalbaar label. In 2017 startte het merk met de verkoop van mannenkleding. Wereldwijd heeft Isabel Marant 26 eigen winkels en verkooppunten in ongeveer 40 landen.

Beeld: Isabel Marant

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN