• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Jack & Jones lanceert parfum- en verzorgingsproducten

Jack & Jones lanceert parfum- en verzorgingsproducten

Door Marjolein Stormezand

bezig met laden...

Scroll down to read more

The Bestseller Group lanceert een parfumcollectie en verzorgingsproducten voor zijn herenmodemerk Jack & Jones. Dit schrijft Textilwirtschaft. De parfumcollectie bestaat volgens de Duitse modenieuwssite uit drie verschillende geuren. Daarnaast is er een geschenkset ontwikkelt met daarin een eau de toilette, een deodorant en een shampoo.

De producten zijn volgens Textilwirtschaft gemaakt in samenwerking met Maesa, een Franse producent voor beauty- en verzorgingsproducent die onder andere samenwerkt met Zara, H&M, Michael Kors en Douglas.

De eau de toilette kost in de winkel 12,99 euro voor 40 ml en 19,99 euro voor 75 ml. De retailprijs van de deodorant is 8,99 euro en de geschenkset kost 29,99 euro. Jesper Bjork, sales manager bij Jack & Jones, heeft tegenover Textilwirtschaft verklaard dat de verzorgingslijn vanaf augustus 2019 wordt geleverd.

Steeds meer fast retailmerken stappen in verzorgings- en beautyproducten. H&M, Topshop, & Other Stories, Asos, Zalando en Zara gingen Jack & Jones al voor. Dit komt waarschijnlijk doordat parfum- en beautysegmenten nog steeds een veelbelovende groei laten zien en het lanceren van de producten een jongere doelgroep aantrekt.

Douglas
H&M
Jack&Jones
Maesa
Michael Kors
The Bestseller Group
Zara