• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Jeans Centre introduceert app met shop-functie

Jeans Centre introduceert app met shop-functie

Door Yenthe Stuurman

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Jeans Centre heeft een app met speciale Jeans Advisor functie gelanceerd. De functie biedt klanten de mogelijkheid om in een paar stappen de perfecte fit jeans voor hun figuur te vinden, aldus het bedrijf.

De app bestaat uit een Jeans Advisor met shop-functie, daarnaast kan de klant thuis of onderweg ook inspiratie op doen. Via een speciaal onderdeel van de app kan de klant op het blog en de social media kanalen van Jeans Centre kijken.

“Met de app heb je de service van Jeans Centre altijd in je broekzak. In de winkel kun je artikelen scannen met de app en die kun je dan direct online kopen. Er is ook geen kassabon meer nodig, want je kunt je aankoopgeschiedenis bekijken in de app. Via het digitale memberprogramma spaar je automatisch voor persoonlijke kortingen,” vertelt CEO Peter Berg.

De app is onderdeel van de omnichannel strategie van het bedrijf. “Wij zien dat de Jeans Centre-klant behoefte heeft om zich te oriënteren en aankopen te doen waar en wanneer zij willen. Dit is niet meer alleen in de winkel of online, dit loopt door elkaar heen. Daarom vinden wij het belangrijk om de klant tegemoet te komen in de wens om overal en altijd te kunnen winkelen. Daarnaast willen we klanten die vooral in de winkels komen kennis laten maken met de online diensten van Jeans Centre en de mensen die online winkelen naar de offline winkels trekken,” laat Peter Berg weten.

Beeld: Jeans Centre

Jeans Centre
JOG Group