Kijken: de vernieuwde Bijenkorf in Maastricht

De Bijenkorf Maastricht heeft een aantal van haar afdelingen vernieuwd en vergroot. Het assortiment op de verschillende afdelingen is uitgebreid en het warenhuis heeft er een cadeau-afdeling bijgekregen. Dat laat de Bijenkorf middels een persbericht weten.

Kijken: de vernieuwde Bijenkorf in Maastricht

De damesschoenenafdeling ging van 166 naar 770 vierkante meter en voegde nieuwe merken toe aan het assortiment waaronder Canali, Corneliani, Daily Paper, Filling Pieces, Isabel Marant, Jerome Dreyfuss, Kenzo, Liu Jo, Just Cavalli , Versace Jeans en Zadig&Voltaire.

De afdeling lederwaren is ook geheel vernieuwd en werd twee keer zo groot. De afdeling modeaccessoires ging van 80 vierkante meter naar 100 vierkante meter. Daarnaast kent het warenhuis in Maastricht nu ook een cadeau-afdeling.

Kijken: de vernieuwde Bijenkorf in MaastrichtKijken: de vernieuwde Bijenkorf in MaastrichtKijken: de vernieuwde Bijenkorf in MaastrichtKijken: de vernieuwde Bijenkorf in MaastrichtKijken: de vernieuwde Bijenkorf in MaastrichtKijken: de vernieuwde Bijenkorf in Maastricht

Beeld: De Bijenkorf Maastricht

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN