Kijken: het nieuwe hoofdkantoor van Calvin Klein 205W339NYC in Parijs

Calvin Klein, Inc., dochteronderneming van PVH Corp., heeft zijn hoofdkantoor van het Calvin Klein 205W339NYC-label geopend in Parijs. Het kantoor aan 103 Rue de Grenelle is volledig ingericht volgens de nieuwe richtlijnen en merkidentiteit van het Amerikaanse modemerk onder leiding van creatief directeur Raf Simons.

Het nieuwe hoofdkantoor in Parijs telt een totaaloppervlak van 15.000 vierkante meter en zal gebruikt worden voor de presentatie van de mannen- en vrouwencollecties van het label. Kunstenaar Sterling Ruby, die ook het hoofdkantoor van Calvin Klein 205W339NYC in New York onder handen nam en verantwoordelijk was voor de make-over van de Calvin Klein 205W339NYC-winkel aan Madison Avenue New York, werkte voor de transformatie van het nieuwe hoofdkantoor in Parijs nauw samen met Raf Simons. Samen zetten zij de nieuwe merkidentiteit van Calvin Klein zichtbaar voort.

Beweeg uw muis over de foto om meer te weten te komen over de winkel.

Kijken: het nieuwe hoofdkantoor van Calvin Klein 205W339NYC in ParijsKijken: het nieuwe hoofdkantoor van Calvin Klein 205W339NYC in ParijsKijken: het nieuwe hoofdkantoor van Calvin Klein 205W339NYC in Parijs

Beeld: Calvin Klein

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN