Kijken: Hunkemöller opent eerste Nederlandse HKMX-sportwinkel in Utrecht

Hunkemöller heeft een eerste Nederlandse vestiging van sportmerk HKMX geopend. In het vernieuwde winkelcentrum Hoog Catharijne in Utrecht was vrijdag de feestelijke opening, die werd vergezeld met een workout-sessie in het winkelcentrum.

De winkel is ingericht met urban invloeden zoals bakstenen muren en betonnen vloeren. Op de 94 vierkante meter winkelvloer is onder andere een muur met sportbeha’s geplaatst, waar via een interactief touchscreen een passend exemplaar uitgezocht kan worden. Voor de productpresentatie is gekozen om binnen de sportieve sferen te blijven: banken en balletbarres maken de indeling compleet.

Hunkemöller hoopt de komende jaren nog eens vijftig HKMX-vestigingen te openen. Het concept bestaat inmiddels 2,5 jaar en behaalde in 2016 een omzet van 20 miljoen euro. Berlijn heeft reeds zijn eigen HKMX sportswear winkel.

Bekijk de beelden van de nieuwe HKMX-vestiging hieronder:

Kijken: Hunkemöller opent eerste Nederlandse HKMX-sportwinkel in UtrechtKijken: Hunkemöller opent eerste Nederlandse HKMX-sportwinkel in UtrechtKijken: Hunkemöller opent eerste Nederlandse HKMX-sportwinkel in UtrechtKijken: Hunkemöller opent eerste Nederlandse HKMX-sportwinkel in UtrechtKijken: Hunkemöller opent eerste Nederlandse HKMX-sportwinkel in Utrecht

Beeld: Hunkemöller

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN