• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Kijken: LaDress opent eerste winkel aan de Negen Straatjes

Kijken: LaDress opent eerste winkel aan de Negen Straatjes

Door Anne Buis

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Jurkenmerk LaDress heeft haar eerste fysieke winkel geopend. De brandstore is gevestigd aan de Runstraat 33 (de Negen Straatjes, red.) in Amsterdam en heeft een winkeloppervlakte van 33 vierkante meter.

Voorheen was LaDress verkrijgbaar in de webwinkel, pop-up stores en via de groothandel, maar nu zet het merk voor het eerst de stap naar een eigen verkooppunt. In de winkel is de hele collectie verkrijgbaar, evenals een selectie van de LaDress Girls-lijn.

“Het succesvolle online modemerk ziet dit als belangrijke stap in de verdere groei,” aldus LaDress in een persbericht. “De investering in eigen fysieke winkels onderstreept de ambitie van LaDress om verder te groeien als het merk van het perfecte jurkje.”

Als het aan oprichtster Simone van Trojen ligt, zorgt de winkel voor meer beleving en service. “De brand boutique is prachtig gesitueerd op de hoek Runstraat/Prinsengracht en is de ideale vorm om vrouwen mee te nemen in ons verhaal,” vertelt Van Trojen. “In de kern gaat het perfecte jurkje om empowerment. Als je er goed uitziet zul je je goed voelen.”

Van Trojen richtte het merk La Dress tien jaar geleden op, nadat ze op zoek was gegaan naar het perfecte jurkje voor ieder moment. Het merk startte met een webwinkel en één jurkje. Om aan de wens voor het voelen en passen van jurkjes tegemoet te komen werd LaDress Boutique gelanceerd, een rondreizend pop-up concept in Nederland en België. Daarna is LaDress internationaal verder gegroeid en is het inmiddels verkrijgbaar bij onder meer de Bijenkorf in Nederland, Galeria Inno in België en Breuninger in Duitsland.

Werken bij Ladress? Klik hier voor alle openstaande vacatures.

Beeld: LaDress


La Dress