Winkels Noppies krijgen make-over

Vanwege het tienjarige retail-jubileum van Noppies vernieuwt het merk haar winkels. De locatie in Rotterdam is de eerste winkel die in een nieuw jasje is gestoken.

Volgens een vertegenwoordiger zijn de winkels lichter en luchtiger geworden. De winkels zijn nu ingedeeld volgens de nieuwe merkstrategie waar de zes merken van Noppies duidelijker ingedeeld zijn. Voor klanten moet het nu makkelijker zijn om snel een outfit samen te stellen in een prettige omgeving. Ook is meer ruimte gecreëerd voor de paskamers.

Winkels Noppies krijgen make-over

Elk merk heeft zijn eigen gebied met eigen meubilair en sfeer. “Het portfolio van Noppies is inmiddels aanzienlijk met 6 verschillende merken op het gebied van baby, kinder en zwangerschapskleding. Als de klant binnenkomt moet zij in één oogopslag kunnen zien wat Noppies is, wat Esprit en wat Supermom en al kunnen bepalen wat bij haar past en waar zij naar op zoek is,” aldus de vertegenwoordiger.

Winkels Noppies krijgen make-over

Rotterdam is de eerste winkel die is verbouwd. De andere winkels van het merk zullen volgen.

Over Noppies

Noppies opende de eerste brandstore in België in 2007. Een jaar later volgden 3 winkels in Nederland. Op dit moment heeft het positiemodelabel en baby- en kinderkledingmerk 361 verkooppunten, waarvan 17 officiële brandstores in Nederland, België en Duitsland.

Beeld: Noppies

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN