• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Kleertjes.com komt met speciaal bezorgingsabonnement

Kleertjes.com komt met speciaal bezorgingsabonnement

Door Anne Buis

18 apr 2016

Retail

De webwinkel Kleertjes.com lanceert een speciaal abonnement, waarmee klanten een stuk voordeliger uit zijn als het om bezorg- en retourkosten gaat. Vanaf nu kunnen klanten de logistieke kosten afkopen. Dat meldt Twinkle.

Het abonnement is ‘in stilte’ gelanceerd. Op de website van Kleertjes.com kunnen klanten voor een tijdelijke prijs van 9,95 euro per jaar een abonnement nemen, waarmee de consument buiten dit bedrag geen bezorgkosten meer hoeft te betalen. Na het eerste jaar betaalt de klant 14,95 euro per jaar. In vergelijking: per doos die besteld wordt betaald de klant doorgaans 4 euro, evenals de retour die meestal 6,95 kost.

“We willen het jou als klant nog makkelijker maken! Daarom introduceren wij ‘Afkopen verzend- en retourkosten’. Met ‘Afkopen verzend- en retourkosten’ krijg je een heel jaar lang al je bestellingen gratis thuis bezorgd en kun je ook altijd gratis retourneren,” bericht Kleertjes.com op de site. “Voor klanten die de dienst ‘Afkopen verzend- en retourkosten’ hebben aangeschaft, geldt dat zij het aankoopbedrag terug ontvangen op de wijze waarop zij betaald hebben.” Zowel Nederlandse als Belgische klanten kunnen gebruik maken van het abonnement.

CEO Siad Awward laat aan Twinkel weten dat de ‘top of mind positie van het bedrijf bij de klant sterk wordt verbeterd’ en dat klanten ‘een stuk meer aan het bedrijf gebonden worden’.

Kleertjes.com