• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Levi's lanceert costumize service

Levi's lanceert costumize service

Door Anne Buis

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Voor wie z’n favoriete jeans graag een nieuwe eigen draai geeft, is er goed nieuws. Denimmerk Levi’s komt met een nieuwe service naast de Levi’s Tailor Shop. Met deze service kan de consument z’n favoriete Levi’s kledingstukken personaliseren door verschillende fournituren toe te passen. Dat meldt Sportswearnet.

Klanten kunnen onder andere kiezen uit verschillende soorten bewerkingen van de denim, of het toevoegen geborduurde applicaties van initialen of logo’s van hun favoriete muziekband. De dienst is een aanvulling op de reeds bestaande tailorservice die al in de winkels wordt aangeboden, waarbij de broek op maat wordt aangepast. Zo worden er onder andere zomen ingekort of uitgelegd, kan de beenbreedte worden aangepast, maar ook kunnen er speciale effecten worden aangebracht zoals rippen, herstelwerk, verouderde looks, slijtagedetails of decoloring.

De tailors van Levi’s adviseren klanten op welke manier ze hun eigen kleding een update kunnen geven, door bijvoorbeeld slijtages aan te brengen op de knieën of door studs of patches toe te voegen. De nieuwe service wordt al aangeboden in een aantal Italiaanse steden, zoals Milaan, Rome, Bologna en Venetië. Voor de prijs hoeft de klant het niet te laten: de kosten voor de customized service bedragen tussen de 1 en 30 euro. Of de service ook naar Nederland en België komt, is niet bekend.

Levi's