• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Luxewarenhuis de Bijenkorf opent Belgische webshop

Luxewarenhuis de Bijenkorf opent Belgische webshop

Door May-Anne Oltmans

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Goed nieuws voor fans van het Nederlandse luxewarenhuis de Bijenkorf: voortaan kunnen Belgische klanten terecht in een webshop van de winkel. Dat maakt het bedrijf bekend in een persbericht.

Ongeveer een jaar geleden begon de Bijenkorf al met het verzenden van bestellingen naar België, maar het grote voordeel van de komst van de webshop is de snelle verzending. Alle bestellingen die van maandag tot en met donderdag voor negen uur ´s avonds worden geplaatst zullen de volgende dag worden bezorgd.

De bezorgkosten bedragen 4,95 euro, maar Flair bericht dat de verzending nu tijdelijk gratis is. Daarnaast biedt het warenhuis een service voor klanten die regelmatig wat in de webshop bestellen. “Met het ShippingPlus abonnement van de Bijenkorf worden al uw bestellingen gratis thuisbezorgd voor maar 9,95 euro per jaar,” vertelt Pieter Heij, directeur multichannel en IT bij het Nederlandse bedrijf.

De Bijenkorf is een Nederlands warenhuis dat online meer dan 1.000 merken verkoopt, waaronder Burberry, Ted Baker en Tommy Hilfiger. Er zijn momenteel zeven flagshipstores en drie modefililalen in heel Nederland.

De Bijenkorf