Markt Marché introduceert Australische merken aan de Nederlandse consument

Australische merken passen perfect bij de Nederlandse vrouw, althans dat is de mening van Georgia Rollin, oprichtster van online platform Markt Marché. Daarom opent de ondernemer van 5 tot en met 15 juli een pop-upstore in de Amsterdamse Pijp. In de tijdelijke winkel introduceert Rollin, zelf van Australische origine, verschillende Australische labels die, zo leest het persbericht, voor het eerst in Europa verkrijgbaar zijn.

De online winkel verkoopt al sinds de oprichting in september 2017 Australische merken waaronder Matteau Swim, Third Form, Kacey Davin en Flash en Reliquia. ‘Voor veel van deze onafhankelijke merken is het hun vuurdoop binnen de Europese markt’, schrijft Rollin in het persbericht. Echter vindt de eigenares het nu ook tijd worden dat een groter publiek nieuwe opkomende merken uit haar thuisland te ontdekt.

Dat Australische labels en Nederlandse vrouwen goed samengaan ondervond Rollin na haar verhuizing van Sydney naar Amsterdam. De ‘laid-back attitude’, zoals ze dit omschrijft, van Australische merken passen perfect bij de hedendaagse Nederlandse vrouw en zijn bestand tegen ‘regenachtige dagen en vele fietsritjes naar werk’.

Een woordvoerder van het merk laat telefonisch aan FashionUnited weten dat er geen nieuwe merken zijn toegevoegd aan de webshop, maar dat het gaat om mensen fysiek kennis te laten maken met Australische labels die Markt Marché al verkoopt.

Op de vraag of de pop-upstores ook in andere steden geopend gaan worden, antwoordt de woordvoerder dat de wens er wel is, maar dat Rollin zich eerst richt op Amsterdam en de doelgroep in Noord-Holland. Ze voegt wel toe dat het klantenbestand van Markt Marché afkomstig is uit heel Europa.

Pop-up locatie: Gerard Doustraat Amsterdam van 5 t/m 15 juli. Dagelijks geopend van 10:00 tot 18:00 (donderdag tot 21:00).

Beeld: Third Form via Markt Marché

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN