• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • McGregor lanceert nieuw winkelconcept

McGregor lanceert nieuw winkelconcept

Door Anne Buis

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Het merk McGregor lanceert een nieuw winkelconcept in de nieuwe winkel aan het Gelderlandplein in Amsterdam. Het nieuwe concept, dat internationaal is uitgerold, staat in het teken van de heritage van de New Yorkse lifestyle.

McGregor gaat het komend jaar meerdere winkels aanpassen in de nieuwe stijl. Het winkelconcept moet de winkel ‘een eigentijdse en internationale uitstraling met een sportief en comfortabel gevoel geven dat McGregor karakteriseert’, zegt het merk in een persbericht. In het najaar zullen er meer vestigingen met het nieuwe winkelconcept geopend worden.

“De uitstraling van het concept is een stijlvolle ode aan onze New York roots en de city lifestyle van McGregor,” zegt international retail director Jochem Vermaat.

In de winkels nieuwe stijl zullen zowel dames- als herencollecties worden gepresenteerd, zodat mannen en vrouwen tegelijkertijd kunnen shoppen. Er komen meerdere collecties per seizoen.

McGregor Fashion Group, waar zowel McGregor, Gaastra als Adam Brandstore ondervallen, is opgericht in 1993 en heeft nu meer dan 1.300 medewerkers in Europa. De merken zijn te koop in meer dan 2.000 multibrand winkels, 300 shop-in-shops gevestigd in Europese warenhuizen en in meer dan 150 eigen winkels. De McGregor Fashion Group genereert een jaaromzet van ongeveer 235 miljoen euro.

McGregor