Men At Work gaat sportlessen geven

Voor sommigen is winkelen al een workout op zich, maar voor sportieve klanten komt Men At Work met iets nieuws: de Menatworkout. Tussen 14 en 21 maart kunnen klanten drie keer per week yoga-, box- en bootcamptrainingen volgen in en rondom verschillende Men At Work-filialen. De sportactiviteiten worden begeleid door professionele personal trainers.

“In een retail omgeving waarin veel bedrijven het moeilijk vinden om hun doelgroep te inspireren, pakt Men At Work het voortouw en laat zien dat het ook op deze interactieve manier mogelijk is,” stelt de retailer in een persbericht.

De trainingen, die verschillen van yoga-, box- en bootcamp trainingen zijn in twaalf Men At Work-vestigingen in verschillende steden gratis te volgen: Amsterdam (Magna Plaza), Arnhem (Vijzelstraat), Nijmegen, Den Haag, Groningen, Amersfoort, Maastricht, Tilburg, Den Bosch, Eindhoven, Enschede en Antwerpen (België). Boxen vindt plaats op de maandagen, op de dinsdagen kunnen klanten deelnemen aan de instore yogasessies en op de woensdagen staan de outdoor bootcamps op het programma. Voor fanatiekelingen is het mogelijk om deel te nemen aan meerdere lessen. Sportieve enthousiastelingen kunnen zich inschrijven via Menatworkout.nl.

Men At Work gaat sportlessen geven

De actie is onderdeel van het vernieuwde DNA van Men At Work. “Door middel van deze nieuwe boodschap wil Men At Work een actievere rol in de markt spelen. Ook het personeel neemt proactief deel en organiseert initiatieven die nog niet eerder zijn gedaan door een multibrand store,” laat Men At Work weten. “Men At Work is veel meer dan een hotspot waar kleding te koop is, het is een online en instore platform waarbij inspiratie en beleving centraal staan. Dit initiatief moedigt de doelgroep aan en geeft ze de ruimte om zichzelf te ontwikkelen en er ook nog eens goed uit laat zien.”

Men At Work is een multibrand retailer in de Benelux die ruimte biedt aan nieuwe en opkomende labels en tevens een selectie van internationale merken verkoopt zoals Nike, Adidas, K.O.I. , Scotch & Soda, Neuw Denim, Nudie Jeans en G-Star. De keten heeft 42 winkels en een webshop. In het aflopen jaar opende Men At Work nieuwe filialen in Amsterdam, Amersfoort, Nieuwegein, Brugge, Enschede en Den Haag. Dit jaar komen daar Gent (België), Leiden en Utrecht bij.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN