• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Men’s lounge: voor als je het wachten tijdens het winkelen zat bent

Men’s lounge: voor als je het wachten tijdens het winkelen zat bent

Door Anne Buis

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Uren sjouwen met tassen, beetje hangen bij de paskamers tot ze klaar is, toch weer terug naar de eerste winkel voor dat jurkje. Niet veel mannen worden blij van een dagje winkelen. Misschien is de Men’s Lounge wel de oplossing: een locatie waar mannen even kunnen bijkomen van het winkelgeweld.

Aan de Kalverstraat 101 opent relaxstoelenspecialist Prominent de Men’s Lounge, waar voorbijgangers gratis een half uurtje kunnen bijkomen. In de 100 vierkante meter grote relaxplek kunnen mannen ontspannen door FIFA17 te spelen, series te kijken, een scheerbeurt te krijgen, een tijdschrift te lezen, muziek te luisteren of door hapjes & drankjes te nuttigen.

De pop-up lounge is geopend van 10 tot en met 16 oktober, op maandag en zondag geopend van 12 uur tot 18 uur. Op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag zijn de openingstijden van 11 uur tot 18.30 uur. En op donderdag, wanneer het koopavond is in Amsterdam, is de winkel te bezoeken van 11 uur tot 21 uur.

De aanleiding voor deze lounge is de samenwerking van Prominent met Humberto Tan, die samen een relaxstoel hebben ontwikkeld.

Beeld: Prominent

Men’s lounge
prominent