• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Nederlands dameslabel Norah opent winkel in Wormerveer

Nederlands dameslabel Norah opent winkel in Wormerveer

Door Marjolein Stormezand

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Negenendertig winkels heeft het Nederlandse damesmerk Norah al op haar naam staan. En daar wordt aanstaande woensdag nog één aan toegevoegd. In Wormerveer opent het vrouwenlabel de veertigste winkel in de inmiddels herkenbare huistijl van zwarte muren, blank hout en steigerbuizen.

Norah heeft de maten 36 tot en met 48 in de winkels liggen. Door de opening van tien nieuwe winkels in verschillende delen van het land, is het merk het afgelopen jaar exponentieel gegroeid en is het bereik vergroot. In onder andere plaatsen zoals Beek, Lelystad, Wageningen, Purmerend, Hengelo en Hoofddorp zijn er Norah-winkels gevestigd.

Afgelopen maand heropende het label haar flagshipstore in een monumentaal pand in Leeuwarden. De winkel kreeg er daardoor 150 vierkante meter ruimte bij en telt nu een totaaloppervlakte van 450 vierkante meter.

Naast de zichtbare groei in fysieke winkels is het merk ook bezig met het realiseren van een omni-channelservice voor haar klanten. Op een aantal testlocaties zijn er webzuilen geplaatst waardoor de klant eenvoudig een order kan plaatsen en in één van de veertig winkels kan laten afleveren.

Beeld: Norah

Norah
Plus Size
Winkelopening