• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Nelson Schoenen start verkoop via bol.com

Nelson Schoenen start verkoop via bol.com

Door Wendela van den Broek

bezig met laden...

Scroll down to read more

Nelson verkoopt sinds een paar weken een deel van haar schoenencollectie via bol.com. In juli werd de verkoop via de populaire e-commerce site getest, en de resultaten waren zodanig positief dat het aanbod hard is gegroeid. Dat schrijft de Nederlandse schoenenketen via een persbericht.

”We staan er erg goed voor, de klant die onze collectie via bol.com koopt, beoordeelt ons gemiddeld met een cijfer van 9,6. Vanaf deze week is Nelson via bol.com ook actief in België,” zegt Ivo Flierman, IT manager van Nelson. Het bedrijf verwacht met de verkoop via bol.com meer naamsbekendheid en groei te realiseren.

Nelson Schoenen is een familiebedrijf dat in 1949 werd opgericht en inmiddels uitgegroeid is naar landelijke speler met meer dan 100 winkels. De keten voert een breed assortiment schoenen voor dames, heren en kinderen met merken zoals Ecco, Timberland, Dr Martens, Nike, Converse en Tommy Hilfiger. Dit assortiment wordt aangevuld met een eigen private label collectie.

Nelson verkoopt naast bol.com ook schoenen via 104 multibrand winkels, de eigen webshop, instore webzuilen en via wehkamp.nl. Het bedrijf voert ook 46 monobrand winkels van onder andere Ecco en Timberland.

Bol.com
Nelson Schoenen