• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Nieuwe CEO voor Escada

Nieuwe CEO voor Escada

Door Anne Buis

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Iris Epple-Righi is aangesteld als de nieuwe CEO van modelabel Escada. Hiermee komt een einde aan een negen maanden durende zoektocht naar een nieuwe CEO. Epple-Righi volgt June McMahon op die in juli -wegens persoonlijke redenen- vertrok bij Escada, na slecht zes maanden leiding te hebben gegeven aan het modebedrijf.

Epple-Righi gaat ondanks dat er al zo lang geen CEO is bij Escada pas op 1 september aan de slag. Jorg Wahlers is voorlopig dus nog steeds interim CEO, maar zal bij haar aantreden weer verder gaan in zijn officiële functie als CFO en COO.

De nieuwe CEO heeft jarenlang ervaring opgedaan bij premium merken als Calvin Klein en Tommy Hilfiger. Zo was ze president of brand management voor Calvin Klein Europe en daarvoor was ze verantwoordelijk voor de productlijnen en retaildvisie van Tommy Hilfiger.

In een statement laat Epple-Righi weten: “Ik heb een Duitse nationaliteit, en dat maakt het een geweldige kans om een van de meest iconische Duitse modemerken te leiden dat echt een echt wereldwijde aanwezigheid, klantenbestand en erkenning heeft gerealiseerd.”

Beeld: Facebook Escada

ESCADA