• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Oger opent luxe maatwerkafdeling in Amsterdam

Oger opent luxe maatwerkafdeling in Amsterdam

Door Yenthe Stuurman

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Het Amsterdamse herenkledingmerk Oger heeft een volledig vernieuwde maatwerkafdeling geopend boven de winkel in de P.C Hooftstraat. De nieuwe afdeling van het merk is de grootste maatwerkafdeling van Europa, meldt het bedrijf in een persbericht.

Het luxe kledingmerk heeft de afdeling helemaal opnieuw ingericht en biedt keuze in stoffen van onder andere Loro Piana, Ariston en Holland Sherry. De zaak heeft een oppervlakte van 250 vierkante meter, naar eigen zeggen de grootste van Europa, en werd officieel heropend door managing director Martijn Lusink.

Bjorn Hillestrom, deputy managing director, zegt: “Mensen met oog voor lifestyle willen vaker dan voorheen zelf keuzes maken op het gebied van stoffen, pasvormen en maakwijze. De nieuwe afdeling is ontworpen met hun specifieke wensen in het achterhoofd en creëert een zeer exclusieve sfeer en klantervaring.”

Oger is opgericht door Oger Lusink, die zijn eerste herenmodezaak opende in de P.C. Hooftstraat. Het is een Amsterdams familiebedrijf dat al 25 jaar samen werkt met bedrijven zoals Attolini, Brioni en Caruso. Daarnaast heeft het bedrijf ook eigen merken, zoals onder andere Oger Red, Oger Dressed for Succes en Oger Handmade. Op dit moment heeft het bedrijf 8 winkels.

Beeld: Oger

OGER