• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Omoda biedt voortaan bezorging op dezelfde dag

Omoda biedt voortaan bezorging op dezelfde dag

Door Arjan Ranjbar

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Omoda werkt voortaan samen met DHL voor zijn pakketbezorging. In het verlengde hiervan wordt vanaf maart de optie tot bezorging op dezelfde dag aangeboden. Dat maakt de Nederlandse retailer bekend middels een persbericht.

Voorheen werden de pakketten van Omoda bezorgd door PostNL. De switch naar DHL levert volgens Omoda een aantal voordelen op: zo hebben klanten voortaan tot middernacht om een bestelling te plaatsen die de volgende dag nog wordt aangeboden. Voorheen was dit tot tien uur in de avond. Het bezorgen van pakketten in de avonduren is voortaan een gratis optie.

Ook het retourproces wordt vergemakkelijkt, stelt Omoda: voortaan kunnen pakketten thuis worden opgehaald of afgeleverd bij een DHL Parcelshop of Parcelstation. Omoda noemt het aantrekken van een nieuwe bezorgpartner één van de stappen die het bedrijf komend jaar wil zetten om de service te optimaliseren.

Het Zeeuwse familiebedrijf, met een hoofdkantoor in Zierikzee, bestierd inmiddels ruim twintig winkels door het hele land. Het portfolio van Omoda bestaat onder andere uit Floris van Bommel, Van Lier, Michael Kors en All The Luck In The World.

Beeld: Omoda

DHL
Omoda