Het winkelcentrum van Tilburg wordt binnenkort uitgebreid met een pop-up store van Omoda. Na Den Bosch, Breda, Roosendaal en Bergen op Zoom stond ook deze Brabantse stad op het lijstje als kanshebber voor een fysieke winkel, schrijft Omoda in een persbericht.

Toen de mogelijkheid zich aanbood om in een bestaand winkelpand alvast sfeer te proeven en kennis met de bewoners te maken, greep het Zeeuwse schoenenbedrijf zijn kans. In het pand aan de Heuvelstraat zit nu Contessa gevestigd, maar dat sluit eind maart zijn deuren. Een aantal dagen later opent hier de tijdelijke winkel van Omoda. Klanten kunnen er terecht voor de nieuwste schoenencollecties voor dames- en heren, tassen en accessoires.

Familiebedrijf Omoda beschikt daarnaast over 21 winkels. “We zijn begonnen met een winkel in Zeeland, daar kwam het afgelopen decennia winkels door heel Nederland en een winkel in België bij. We merken nog steeds dat de combinatie van online en fysieke winkels heel goed werkt. Nu willen we gaan ervaren hoe Omoda met Tilburg matcht”, meldt rayonmanager Giselle Beck in een persbericht.

Met de opening van de pop-upstore wil Omoda zich hard maken voor het behoud van fysieke winkels in het straatbeeld. Het is volgens het bedrijf ‘een (tijdelijke) oplossing om leegstand in de winkelstraten tegen te gaan’.

De pop-up store is geopend vanaf april. Een exacte datum is nog niet bekend.

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN