• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Patrizia Pepe breidt verder uit in Europa

Patrizia Pepe breidt verder uit in Europa

Door Tessa Guntlisbergen

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Patrizia Pepe zet haar retailexpansie voort en breidt uit in vijf Europese steden. Twee maanden geleden opende het Italiaanse modemerk al een nieuwe winkel in Brussel en ook steden in Spanje, Italië en Duitsland zijn voorzien van nieuwe Patrizia Pepe-filialen. Dat meldt FashionNetwork.

In Brussel opende Patrizia Pepe afgelopen 9 september een nieuw filiaal. Het luxemerk was in de Belgische hoofdstad al aanwezig met een in 2008 geopende eigen winkel aan de Grote Hertenstraat. Ook had het merk al flagshipstores in Antwerpen, Gent en Knokke.

Daarnaast betrad Patrizia Pepe onlangs de Spaanse markt met haar eerste twee eigen winkels, een in Madrid en een op Gran Canaria. Ook opende het label vorige maand een eerste winkel in Frankfurt en een nieuwe winkel in thuisland Italië, aan de Via del Corso in Rome.

De nieuwe winkels zijn allen voorzien van een interieur dat zich kenmerkt door een mix van kunst en rock-invloeden, in een kleurenpalet dat varieert van wit tot gouden details. Verder wordt de inrichting gekenmerkt door de vele glanzende stalen buizen en spotlights die fel licht richten op de accessoires.

De recente winkelopeningen zijn onderdeel van de grotere expansiestrategie van het merk. De strategie wordt ondersteund door een investeringsplan dat is gericht op het vergroten van Patrizia Pepe’s merkbekendheid in Italië en daarbuiten.

Beeld: Patrizia Pepe Facebook

Patrizia Pepe