• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Philipp Plein opent winkel in Rotterdam

Philipp Plein opent winkel in Rotterdam

Door Tessa Guntlisbergen

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Het Duitse modemerk Philipp Plein opende onlangs de deuren van een nieuwe winkel aan de Lijnbaan in het centrum van Rotterdam. Dat heeft het bedrijf laten weten in een persbericht.

Het is de tweede Nederlandse winkel voor de Duitse ontwerper. Met een winkeloppervlak van 300 vierkante meter, verdeeld over twee verdiepingen, is het nieuwste filiaal in Rotterdam één van de grootste vestigingen wereldwijd.

Het interieur is in lijn met de kenmerkende stijl van Philipp Plein en bevat daarom veel roestvrijstaal, zwart en wit marmer en satijn. In de winkel zijn kleding en accessoires voor mannen, vrouwen en kinderen verkrijgbaar.

Het label van de Duitse ontwerper Philipp Plein werd in 1998 opgericht in Zwitserland en brengt sinds ruim tien jaar kleding op de markt. Het merk, bekend om het logo van een lachende schedel, heeft momenteel 65 eigen winkels in onder andere Duitsland, Spanje, België en Italië. Sinds 2011 is de omzet van Philipp Plein jaarlijks gestegen. Alleen al met zijn webwinkel genereerde het merk vorig jaar een omzet van tien miljoen euro. In Nederland had Philipp Plein al een winkel, op de P.C. Hooftstraat in Amsterdam. Tegen het einde van dit jaar opent het merk nog winkels in onder andere Londen en Istanbul.

Philipp Plein