• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Pop-up store Fab. x Hema in een dag uitverkocht

Pop-up store Fab. x Hema in een dag uitverkocht

Door Anne Buis

12 okt 2015

Retail

Dat het zo’n groot succes zou worden, hadden ze zelf ook niet verwacht. De pop-up store van Fab. x Hema zou op vrijdag 9 oktober en zaterdag 10 oktober open zijn, maar op vrijdag was de winkel al door de collectie heen. En dus zat er niets anders op dan de tijdelijke winkel aan de Utrechtsedwarsstraat in Amsterdam na een dag alweer te sluiten.

“Wegens grote belangstelling is de gehele collectie in de Fab. x Hema pop-up store nu al uitverkocht! We zullen morgen, zaterdag 10 oktober dan ook niet open gaan,” schreef Hema vrijdagavond op de Facebook-pagina.

Volgens Hema is de gehele collectie vanaf maandag 19 oktober weer verkrijgbaar. De basic collectie, bestaande uit onder andere de paraplu, sleutelhangers en de regenlaarsjes, zijn in alle Hema-filialen en online te koop. De luxe collectie daarentegen is alleen online en in geselecteerde winkels verkrijgbaar.

Het Nederlandse label Fab. dat internationaal succes oogst met de verkoop van tassen, schoenen en accessoires heeft een limited edition collectie ontworpen voor Hema. Voor de samenwerking met Hema ontwierp het merk 24 items die verdeeld zijn in een basic en een luxe collectie. Fab. werd in 2006 opgericht en heeft inmiddels meer dan 500 verkooppunten in 15 landen.

Fab
HEMA