• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Raber Distribution gaat Guess Kids distribueren in Nederland

Raber Distribution gaat Guess Kids distribueren in Nederland

Door May-Anne Oltmans

bezig met laden...

Scroll down to read more

Raber Distribution is vanaf nu weer verantwoordelijk voor de distributie van Guess Kids. In een persbericht heeft het bedrijf bekend gemaakt dat het hiervoor gaat samenwerken met Hoppenbrouwers Agenturen.

“Vijf jaar geleden hebben we voor het eerst met Guess Kids gewerkt. Na tweeënhalf jaar koos Guess ervoor om met een agent te werken, maar nu wordt het merk weer door ons gevoerd,” vertelt Micha Raber, eigenaar van Raber Distribution. Volgens Raber heeft Guess Kids besloten de samenwerking weer op te pakken, omdat het werken met een distributiebedrijf de efficiëntie vergroot.

Raber Distribution zal de logistiek, marketing en de financiën op zich nemen, terwijl Hoppenbrouwers Agenturen zich bezig gaat houden met het vinden van geschikte retailers die het merk kunnen verkopen. Welke winkels dit zullen zijn, kan Raber nog niet vertellen. In totaal hoopt Raber Guess Kids bij ongeveer 80 winkels te gaan verkopen. Raber Distribution werkt onder andere ook voor Dirk Bikkemberg kids en Patrizia Pepe kids.

dirk bikkemberg kids
Guess
guess kids
patrizia pepe kids