• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • ‘Resterende FNG-winkels onder de hamer voor 15.000 euro per stuk’

‘Resterende FNG-winkels onder de hamer voor 15.000 euro per stuk’

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

De overgebleven FNG winkels gaan naar de veiling, zo meldt De Standaard. De Belgische curatoren zoeken voor de meer dan 90 overgebleven panden huurders. Tot maandag kunnen handelaren bieden op winkellocaties van FNG.

Vanaf 15.000 euro kan een pand overgenomen worden door middel van het huurcontract, inclusief de winkeluitrusting, zo meldt De Standaard. Voor de winkels blijkt veel interesse te zijn, zo meldt een van de curatoren tegen de krant. Dit geldt voor de winkels in zowel Vlaanderen als Wallonië.

De afwikkeling van het faillissement van de FNG-vennootschappen roept nog veel vragen op. Hoewel de merken Fred & Ginger, Baker Bridge en CKS en een gedeelte van de Brantano-winkels een nieuwe eigenaar hebben gevonden, is er nog weinig informatie over het lot van de rest van het portfolio. Denk hierbij aan Expresso, Promiss, Steps, Suitcase en Ginger.

Eerder werd in dit artikel vermeld dat de winkels vanaf 150.000 euro over te nemen zouden zijn. Dit was een onjuistheid en inmiddels is dit aangepast naar het juiste bedrag, 15.000 euro.

Faillissement
FNG
Retail