• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Retailers verdienen vandaag een compliment

Retailers verdienen vandaag een compliment

Door Marjolein Stormezand

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

In het kader van de Dag van de Ondernemer, een initiatief van MKB Nederland, deelt INretail vandaag honderden complimenten uit aan ondernemers. Een team van regioadviseurs brengt vandaag in heel Nederland bezoeken aan winkels in de mode-, schoenen-, sport- en woonbranche.

Iedere retailer in het mkb is volgens INretail even belangrijk als het gaat om het brengen van sfeer in winkelstraten en winkelgebieden. Daarnaast bieden al die mkb-winkels miljoenen mensen shopplezier en honderdduizenden vinden er een baan. En dat is een compliment waard.

Bij bezoek zetten de regioadviseurs van INretail de ondernemer en zijn team op de foto, delen duurzame chocolade uit en overhandigen een voucher, die verzilverd kan worden bij de bestelling van het retailinspiratieboek ‘Hoera, ik heb een winkel!’ – een initiatief van INretail.

Initiatiefnemer MKB-Nederland wil met de jaarlijks terugkerende Dag van de Ondernemer de positieve toon voeren. Retailers in het mkb ontvangen bij elkaar miljoenen winkelpubliek en vinden iedere dag opnieuw antwoorden op talloze uitdagingen. Het mkb wil daar één dag per jaar bij stilstaan en hen bedanken voor het harde werk.

INretail waarschuwt modebranche over het nalopen van de verplichte RI&E

Beeld: INretail

Dag van de Ondernemer
INRetail
MKB Nederland