• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • River Island lanceert Nederlandse website

River Island lanceert Nederlandse website

Door Luuk Krekels

bezig met laden...

Scroll down to read more

De Briste kledingketen River Island heeft zijn Nederlandse website gelanceerd. Dit maakt de onderneming bekend in een persbericht. Na Frankrijk, Duitsland, Australië, Verenigde Staten en Zweden is Nederland het zesde land met een eigen lokale website.

Op de website is de volledige vrouwen-, mannen- en kindercollectie te vinden. De beschrijving van de kledingstukken is volledig in het Nederlands en er kan met iDeal betaald worden. Ook laat de onderneming op de nieuwe website weten dat consumenten hun bestelling in lokale winkels kunnen laten bezorgen en retourneren.

Inmiddels verzendt River Island online bestellingen in meer dan 100 landen en heeft het fysieke verkooppunten in West-Europa, Zuid-Afrika, de Filipijnen en het Midden-Oosten. In 2006 ging de eerste winkel van River Island in Nederland open aan de Kalverstraat in Amsterdam. In 2009 kwam er een tweede filiaal bij in Linea Nova in Rotterdam. Inmiddels heeft het bedrijf een tweede winkel in Rotterdam geopend en een filiaal in Alkmaar en Groningen.

River Island