Sarah Jessica Parker opent permanente winkel in New York

SJP Collection, het merk opgericht door actrice Sarah Jessica Parker en George Malkemus III, CEO van Manolo Blahnik, gaat zijn eerste permanente winkel in New York openen. De aankondiging werd gedaan via Instagram dezelfde dag dat Parker de twintigste verjaardag van Sex and the City vierde. De tv-serie veranderde de actrice in een mode-icoon en zette het schoenenmerk Manolo Blahnik wereldwijd op de kaart. De exacte openingsdatum is niet bekendgemaakt.

Volgens de berichtgeving wordt de winkel gevestigd in district South Street, een wijk die door het tijdschrift Travel + Leisure in april 2018 wordt aangeduid als ‘opkomende wijk’.

SJP Collection opende op 2 april dit jaar al een pop-upstore in Midtown Manhattan in New York. Naast de kleurrijke pumps waar Carrie Bradshaw, de hoofdpersoon uit Sex and the City, bekend om stond, verkoopt het merk ook de tassenlijn en de ‘Little black dress’-collectie./u>

WWD maakte eind april dit jaar bekend dat Sarah Jessica Parker samen met webshop Gilt een bruidscollectie, Sarah Jessica Parker Bridal genaamd, lanceert. De collectie is gemaakt van stoffen als cashmere en stretch crêpe afkomstig uit Europa en wordt in New York geproduceerd. De prijzen liggen omgerekend tussen de 240 euro en 1960 euro.

In 2014 werd de SJP Collection gelanceerd. Het schoenenmerk heeft twee winkels in Las Vegas en Dubai en wordt verkocht in winkels wereldwijd waaronder Hudson’s Bay en Amazon. De prijzen voor de schoenen variëren omgerekend tussen de 216 euro en 505 euro.

Beeld: Facebook SJP Collection

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN