• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Scotch & Soda zet in op Duitse markt met eigen sales team

Scotch & Soda zet in op Duitse markt met eigen sales team

Door Anne Buis

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Het in Amsterdam gevestigde label Scotch & Soda gaat haar wereldwijde groeistrategie verder uitbreiden. Duitsland wordt gezien als meest aantrekkelijke markt voor investeringen buiten Nederland.

“In de komende jaren zullen we investeren op alle niveaus van het merk - personeel, productontwikkeling, verkoop en marketing - om te kunnen presteren om van Duitsland onze tweede grote markt te maken,” luidt een statement van het management. De eerste stap: de wholesale-activiteiten worden geïntegreerd in Duitsland.

Momenteel is de Duitse distributie in handen van zes vertegenwoordigers van multibrand showrooms in zes verschillende steden. Tot 1 juli 2016 zal Scotch & Soda de huidige externe wholesale afbouwen en in de tussentijd een eigen sales team en back-office personeel samenstellen. Het nieuwe sales team is gespecialiseerd in alle productlijnen en zal gestuurd en opgeleid worden vanuit het hoofdkantoor van Scotch & Soda in Amsterdam. Bovendien worden er eigen showrooms opgezet in Düsseldorf, München en Hamburg.

Beeld: Facebook Scotch & Soda

Scotch & Soda