De Franse sportmodeketen Courir heeft zijn eerste Belgische monobrandwinkel geopend in Brussel. Het is een stap in Courir’s streven naar een Europese uitbreiding. Dat schrijven diverse media, waaronder Retail & Leisure International.

De winkel bevindt zich in het winkelcentrum Bruxelles City2 en beschikt over een winkeloppervlak van 400 vierkante meter. Courir verkoopt sportkleding en -accessoires voor dames, heren en kinderen, onder meer van merken als Nike, Adidas, Reebok en Fila.

Later deze week opent Courir nog eens twee winkels in België, beiden net buiten Brussel. Meerdere winkelopeningen in België staan nog op de planning voor de komende maanden, aldus het retailmagazine. De sportretailer beschikt momenteel over 250 fysieke winkels en waagde vorig jaar voor het eerst een stap buiten thuisland Frankrijk, namelijk naar Spanje. Vorig jaar vestigde Courir zich ook in Luxemburg. Met de internationale expansie beoogt de keten, die eigendom is van de investeringsmaatschappij Equistone, een omzetgroei te realiseren van 390 miljoen euro nu naar 600 miljoen euro in 2025. Courir beschikt ook over een webwinkel.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN