• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Sunglass Hut opent winkel in voormalig Dungelmann-locatie in Breda

Sunglass Hut opent winkel in voormalig Dungelmann-locatie in Breda

Door Marjolein Stormezand

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Sunglass Hut heeft een langjarige huurovereenkomst afgesloten voor de huur van het voormalige pand van schoenenwinkel Dungelmann gevestigd op de Ridderstraat 27 in Breda. Dit schrijft CBRE, een strategisch adviesbureau, in een persbericht. De winkel zal naar verwachting in de zomer openen.

De nieuwe winkelruimte van Sunglass Hut heeft een vloeroppervlakte van ongeveer 260 vierkante meter. Deze nieuwe winkel past volgens het persbericht bij de uitbreidingsstrategie van Sunglass Hut, dat op zoek is naar meer vestigingen op A1-locaties in de grote Nederlandse steden.

Sunglass Hut verkoopt naar eigen zeggen ‘modieuze, hippe zonnebrillen van hoge kwaliteit’. De retailer verkoopt zijn (zonne)brillen in Nederland via shop-in-shops in de Bijenkorf en in twee eigen winkels gevestigd in Den Haag en Amsterdam. De keten is onderdeel van Luxottica Group S.p.A., wereldwijd marktleider op het gebied van brillenmode, met meer dan 7400 verkooppunten. De groep boekte in 2018 een recordwinst van 970 miljoen euro.

Beeld via CBRE

CBRE
Dungelmann
Dungelmann Schoenen
Sunglass Hut