SuperBra lanceert D+ lingerielijn in nude voor alle huidskleuren

SuperBra, het geesteskind van ondernemer Floor van de Pavert, lanceert op dinsdag 17 april de "Dark Nudes Fuller Bust"-lingerielijn. Volgens de ondernemer is SuperBra de eerste lingeriewinkel waar álle vrouwen D+ lingerie in hun eigen huidskleur kunnen passen en kopen. Dat laat SuperBra via een persbericht weten.

SuperBra lanceert D+ lingerielijn in nude voor alle huidskleuren

”Lingerie in maat D+ in een donkere huidskleur was vooralsnog lastig via enkele buitenlandse webshops te verkrijgen”, schrijft van de Pavert in het persbericht. Ze vervolgt: “De helft van de vrouwen in Rotterdam heeft een kleurtje, maar een mooie donkere huidkleurige Beha scoren in de winkel is onmogelijk in de stad, het land en zelfs het continent. Gênant. Vanaf de start van mijn D+lingeriewinkel eind 2016 vroeg ik leveranciers naar donkere huidskleurige beha’s. Zonder succes. Als je goed zoekt zijn wereldwijd online wel enkele modelletjes te vinden, maar niet in de juiste maten voor ons of van goede kwaliteit.”

SuperBra lanceert D+ lingerielijn in nude voor alle huidskleuren

De actie #Benniebeige van mediamaakster Rowan Blijd was voor Van de Pavert aanleiding om eind 2017 opnieuw aan te kloppen bij haar leveranciers. Van de Pavert: “Ik stuurde de #Benniebeige filmpjes met veel uitroeptekens door naar mijn leveranciers. Tot mijn vreugde antwoordden toen mijn beste Poolse leverancier dat ze bruine lingerie voor me zou kunnen produceren. Het resultaat: prachtige, handgemaakte, zachte setjes in twee tinten bruin en 76 maten (omvang 60 t/m 95 en cupmaat D tot en met O).”

SuperBra lanceert D+ lingerielijn in nude voor alle huidskleuren

Over SuperBra

Met cupmaat 60I (I van Isaac) wist eigenaar Floor van de Pavert maar al te goed dat shoppen voor D+lingerie in Nederland meestal een hoop frustratie opleverde. Pavert opende anderhalf jaar geleden haar winkel in Rotterdam en een half jaar later volgde de webshop. Behalve haar eigen private label verkoopt van de Pavert andere lingeriemerken zoals Panache en Ewa Michalak. Een beha van SuperBra kost tussen de 35 euro en de 70 euro. De winkel is gevestigd aan de Zwaanshals 274 in Rotterdam. Een SuperBra koop je ook via de webshop van het merk.

Foto's door Naomi Modde, SuperBra

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN