Tassenlabel Zhaboo verplaatst winkel van Oisterwijk naar Haaren

Zhaboo, het Nederlandse tassenlabel van eigenaar en ontwerpster Pleun Schabos kondigt middels een persbericht aan op 7 oktober haar nieuwe winkel in Haaren te openen. Eerder dit jaar sloot Zhaboo haar winkel in Oisterwijk, de winkel die in de media onder de aandacht kwam doordat er een tassenroof plaatsvond.

De nieuwe winkel aan de Oisterwijksedreef 1a in Haaren is gelokaliseerd naast het atelier. Zhaboo schrijft in het persbericht daarmee de klant een ultieme beleving te kunnen geven. “We vinden het heel belangrijk dat onze klanten naar een winkel kunnen komen waar ze in alle rust hun tas, geheel naar wens, kunnen samenstellen” verklaart Schabos in het persbericht. “Tevens biedt de nieuwe locatie klanten de mogelijkheid een kijkje achter de schermen te nemen” voegt ze er aan toe.

Over Zhaboo

Het Nederlandse lederwarenmerk Zhaboo werd in 2013 door Schabos opgericht staat naar eigen zeggen staat voor maatwerk, functionaliteit, kwaliteit en elegantie. De producten, gemaakt van kwalitatief hoogwaardig leer, worden (op maat) ontworpen en geproduceerd in het atelier in Haaren. Het merk verkoopt haar producten, van riemen tot aan (laptop)tassen, naast in de eigen winkel en de webshop ook via vier multibrandwinkels in Dongen, Breda, Baarle-Nassau en Oisterwijk. Het merk wordt voornamelijk verkocht aan de Nederlandse consument. De prijzen variëren van 100 tot aan 660 euro.

Beeld: Zhaboo

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN