• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • The Sting’s Distrikt Nørrebro opent eerste brandstore in Den Haag

The Sting’s Distrikt Nørrebro opent eerste brandstore in Den Haag

Door Arjan Ranjbar

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Distrikt Nørrebro opent deze maand haar eerste eigen winkel. De formule, onderdeel van The Sting House of Brands, zal een pand betrekken op de Venestraat in de binnenstad van Den Haag. Dat maakt het moederbedrijf vandaag bekend via een persbericht.

Nog geen jaar geleden werd de nieuwe formule gelanceerd door The Sting. Distrikt Nørrebro kenmerkt zich door minimalistische, Scandinavische invloeden. De naam is een verwijzing naar het Nørrebro-district in Kopenhagen, één van de hipste buurten van de stad en tevens bakermat van vele grote Scandinavische brands. De winkel zal zowel een mannen-als vrouwen-collectie verkopen.

In de winkel is de distrikt Norrebro heren- en damescollectie verkrijgbaar. Op 30 november vindt de officiële opening plaats. Het plan is om in de loop van 2018 verspreid over Nederland meerdere vestigingen te openen. In februari liet Sting-eigenaar Herman Franzen aan het FD weten ruimte te zien voor zo’n twintig Distrikt-winkels. Afgelopen september nog maakte een andere Sting-formule haar debuut in de winkelstraat. Toen opende aan het Gelderlandplein Cotton Club, de eerste brandstore van het gelijknamige damesmodelabel.

Beeld: The Sting

Distrikt Norrebro
The Sting