• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Topshelf gaat deels verder als Sportsworld

Topshelf gaat deels verder als Sportsworld

Door Tessa Guntlisbergen

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Topshelf voorziet haar buitenstedelijke filialen van een nieuwe naam. De winkels in Beuningen, Cruquius, Rotterdam, Leerdam en Utrecht gaan vanaf nu verder als Sportsworld. Dat heeft de sportwinkelketen via haar website bekendgemaakt.

De naamswijziging is het resultaat van een nieuw winkelconcept dat het bedrijf in de binnenstedelijke vestigingen gaat lanceren. Deze blijven opereren onder de naam Topshelf. De winkelketen heeft momenteel al een vestiging in het voormalige V&D-pand in Arnhem en opent dit jaar nog winkels in Groningen en Nijmegen. Komend jaar komen daar nog filialen in Hoofddorp en Alkmaar bij.

Waar de buitenstedelijke winkels onder de nieuwe naam hun huidige assortiment behouden en zich blijven richten op sportmode, gaan de filialen in de binnensteden verder als uitgebreide warenhuizen, waar sport slechts een kleine categorie zal zijn. Deze Topshelf-winkels bieden naast sport ook ruimte aan onder andere kleding, een chocolaterie en interieur- en cadeau-artikelen.

De naam Sportsworld stond tot bijna tien jaar geleden al op de gevel van de toen bestaande vestigingen. De sportwinkelketen begon in 1996 in Leerdam onder deze naam, die in 2007 werd vervangen door de naam Topshelf.

Beeld: Topshelf Facebook

Sportsworld
Topshelf