• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Topshop viert eerste Europese flagship store met limited edition

Topshop viert eerste Europese flagship store met limited edition

Door Anne Buis

bezig met laden...

Scroll down to read more

Op 26 februari is het zover: Topshop Topman opent de eerste Europese flagship store in Amsterdam. De komst van de winkel wordt gevierd met een limited edition, bestaande uit vijf items. Dat heeft het modemerk bekend gemaakt.

Om de opening te vieren heeft Topman vijf exclusieve items ontworpen die alleen verkrijgbaar zijn in de Amsterdamse flagship store. Deze limited edition bestaat uit jersey T-shirts en truien die een eer bewijzen aan de stad Amsterdam. Daarnaast heeft Topshop Topman samengewerkt met de Nederlandse designer Michael van de Hamm; zijn print is gebruikt voor een limited edition canvas tas.

Het pand waar Topshop Topman opent bevindt zich aan de Kalverstraat in Amsterdam en heeft een oppervlakte van 1.170 vierkante meter, verdeeld over drie etages. Op de begane grond en de eerste verdieping is Topshop gevestigd en op de benedenverdieping zit Topman. Op de eerste verdieping bevinden zich ook de schoenen-, accessoire- en lingerieafdeling. Tevens kunnen klanten op de begane grond op afspraak gebruik maken van de Stylist Service.

Het assortiment zal continu wisselen en per week zullen er 300 nieuwe items bijkomen, laat Topshop Topman weten. Zo zijn onder andere de Unique-catwalkcollectie, de Boutique-lijn en de denim-, beauty- en trendlijn verkrijgbaar.

Topman
TOPSHOP