Travelteq opent eerste flagshipstore in Amsterdam

Na een jaar jaar lang op vier verschillende pop up-locaties te hebben getest, heeft reistassen- en accessoiremerk Travelteq de grote stap gezet. De ondernemers Maarten van den Biggelaar en Michiel van Ogtrop hebben hun eerste flagshipstore in de Huidenstraat in Amsterdam geopend.

Travelteq, het merk dat zich richt op ‘smart travel producten’ verkoopt in de winkel niet alleen eigen merk. Biggelaar en Ogtrop willen een volledige selectie reisproducten aanbieden en selecteerden uiteenlopende producten, zoals Bose Headsets, draadloze opladers, reisboeken en cosmetica voor op reis.

Travelteq opent eerste flagshipstore in Amsterdam

In de winkel is het mogelijk om de reistassen van Travelteq van initialen te voorzien en bieden ze een repareerservice aan voor de Travelteq-merken.

Het interieur is ontworpen door het Amsterdamse Bricks Studio. Het concept van de winkel verwacht Travelteq dit jaar nog verder uit te rollen; ze zijn druk in onderhandeling met Schiphol. Daarnaast lopen er al onderhandelingen voor de eerste winkels in Duitsland.

Travelteq opent eerste flagshipstore in Amsterdam

Over Travelteq

Tassen- en accessoiresmerk Travelteq werd eind 2009 opgericht door Maarten van den Biggelaar en Michiel van Ogtrop. De reistassen en -accessoires worden in Amsterdam ontworpen en in Italië geproduceerd. Travelteq verkoopt wereldwijd via hun onlinekanaal en sinds kort via de winkel in Amsterdam.

Beeld: Travelteq

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN