• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Tumble ‘n Dry opent eerste winkel in Nederland

Tumble ‘n Dry opent eerste winkel in Nederland

Door Tessa Guntlisbergen

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Nederlands kindermodemerk Tumble ‘n Dry opende onlangs haar allereerste flagshipstore aan de Sint Jorisstraat in Amersfoort. De nieuwe winkel heeft een oppervlakte van ruim 100 vierkante meter en is ingericht volgens een showroomconcept.

De flagshipstore werd afgelopen week geopend. Janneke van der Meij, managing director van Tumble ‘n Dry, is blij met de eerste volledige belevenis van het merk. De winkel heeft volgens haar een rustige uitstraling. “We laten van alle stijlen maar één item zien. Dus geen volle winkel met rijen van dezelfde artikelen. Ik ben heel blij met dit showroomconcept. Het geeft de winkel een frisse en leuke uitstraling,” vertelt Van der Meij. De rest van de collectie ligt in het magazijn of in lades in de winkel.

De flagshipstore biedt het volledige assortiment van Tumble ‘n Dry aan. Naast het eigen merk zijn ook de schoenen van Scandinavisch modemerk Rainbow & Snow verkrijgbaar in de winkel. Vanaf december komt daar de nieuwste new born collectie Zero bij. “Dat betekent dat we eind dit jaar echt de gehele collectie kunnen tonen,” voegt Van der Meij toe.

Tumble ‘n Dry is van oorsprong een Nederlands merk en is momenteel verkrijgbaar in meer dan 600 kinderkledingzaken in landen als België, Duitsland, Spanje, Canada en Japan. Tumble ‘n Dry wordt in Nederland verkocht bij onder andere Sissy Boy, De Bijenkorf en Shoeby.

Flagshipstore
Kindermode
Tumble n Dry