• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Veiligheidsregio: Maximaal 3.000 bezoekers toegestaan in Designer Outlet Roermond

Veiligheidsregio: Maximaal 3.000 bezoekers toegestaan in Designer Outlet Roermond

Door Tessa Guntlisbergen

bezig met laden...

Scroll down to read more

De Veiligheidsregio Limburg-Noord heeft de maximale hoeveelheid bezoekers van Designer Outlet Roermond verlaagd van 7.000 naar 3.000. Dat schrijft De Limburger.

Reden voor het ingrijpen van de Veiligheidsregio was de drukte van het afgelopen weekend. Daardoor konden mensen niet altijd anderhalve meter afstand van elkaar houden.

Naast het verlagen van het maximale aantal bezoekers in het outletcentrum, wordt ervoor gezorgd dat wachtrijen beter worden ingedeeld om anderhalve meter afstand tussen bezoekers te kunnen waarborgen. Er zal personeel worden ingezet om de wachtrijen te managen, aldus de lokale krant. Mochten er bij bepaalde winkels toch teveel mensen te dicht op elkaar staan, dan kan ervoor worden gekozen om die winkels te sluiten.

Vooruitkijkend naar het Hemelvaartweekend, wanneer er traditioneel veel Duitsers bij Designer Outlet Roermond komen winkelen, doet de Veiligheidsregio in Duitse media de volgende oproep aan Duitse consumenten: “Maak van uw bezoek aan de regio Noord en Midden Limburg géén gezellig dagje uit met de hele familie”.

Coronavirus
Designer Outlet Roermond