• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Vente-exclusive.com grote winnaar Becommerce 2016

Vente-exclusive.com grote winnaar Becommerce 2016

Door Anne Buis

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Webwinkel Vente-Exclusive.com is verkozen tot beste webshop van België. Vente-Exclusive.com won de BeCommerce Overall Award, de prijs voor beste webwinkel in alle categorieën, voor de tweede keer.

De jury koos de webshop ‘omwille van de bekendheid bij het grote publiek en omwille van de uitzonderlijke resultaten van het voorbije jaar’. Met het winnen van de prijs krijgt Vente-Exclusive.com ook kans om BeCommerce te vertegenwoordigen tijdens de Europese E-Commerce Awards, die tussen 30 mei en 1 juni worden uitgereikt in Barcelona.

Een andere modeonderneming die in de prijzen viel was de sportketen Decathlon, die werd door de jury beloond met een Omni-channel Award. Verder won Maison Lab de publieksprijs in de categorie ‘Kleding & Toebehoren’ en Sarenza sleepte de award in de categorie ‘Schoenen’ in de wacht.

“De BeCommerce Awards zijn vooral een erkenning van de bedrijven die uitblinken in hun online verkoopactiviteiten. Het is belangrijk dat we de Belgische e-commerce blijven ondersteunen, door de actiefste, creatiefste, meest vernieuwende, eerlijkste en meest geapprecieerde webshops te belonen. De dynamiek van de online handel in België, die zowel terug te vinden is in het ruime aanbod van producten en diensten, als in de ontwikkeling van nieuwe elektronische betaaloplossingen, bewijst dat het beste nog moet komen,” aldus Patricia Ceysens, voorzitter van BeCommerce.

Tijdens de uitreiking van de BeCommerce Awards in het Koloniënpaleis in het Belgische Tervuren werden in totaal 21 awards toegekend. Een professionele jury onder leiding van internetondernemer Durk Jan de Bruin reikte 7 prijzen uit, de overige prijswinnaars werden verkozen door consumenten. Zo’n 3.500 consumenten brachten hun stem uit.


BeCommerce
Vente-Exclusive.com